طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

برای تهیه ساندویچ رژیمی قوطی تن ماهی را در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس در آبکش صافش کنید تا روغنش جدا شود . در ظرفی ، گوجه فرنگی و خیار شور ریز خرد شده و ذرت و کمی آبلیمو و فلفل و تن ماهی را با هم مخلوط نمایید . روی نان باگت یا تست برگ کاهو قرار داده و از موادی که مخلوط کرده اید روی کاهو بریزید و ساندویچ را سرو کنید . اگر دوست داشتید به جای گوجه فرنگی و خیار خرد شده میتوانید انها را جور دیگری هم برش بزنید .

برای اینکه این ساندویچ خوشمزه را به شکل ماهی تزیین نمایید ، یک نان باگت را با قیچی به شکل ماهی برش بزنید و محتویات ساندویچ را روی لایه اول بچینید و با لایه دوم محکم کنید و برای باله ،به شکل قلب برش بزنید و لابه لای نان قرار دهید . برای لب ماهی از گوجه فرنگی و برای چشمش از خیارشور و سس استفاده کنید . بجای تن ماهی میتونید از هر ماهی دیگری که بخار پز و یا کبابی یا سرخ شده استفاده نمایید .

برچسب‌ها: ,
بایگانی
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 1
بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته گذشته : 3
بازدید ماه گذشته : 3
بازدید سال گذشته : 116
کل بازدید : 116